Het panel van ons samen

Academic Support


Toegewijde deelnemers voor voor wetenschappelijk onderzoek
Samen met de partner-website ThesisTools beschikken we over jarenlange ervaring met wetenschappelijke onderzoeken. Sinds 2004 hebben we samengewerkt met onderzoekers van vrijwel alle Nederlandse en veel Vlaamse universiteiten. Binnen het panel is een groot aand... Hierdoor bereikt u een unieke groep deelnemers die bij algemene panels niet deelnemen. De steekproef is pluriformer, wat resulteert in een verbeterde betrouwbaarheid van uw studie.

Survey Software - Technische ondersteuning
Inhouse is veel ervaring aanwezig voor het bouwen en technische ondersteunen van online vragenlijsten. Er is software beschikbaar voor het maken van complexe online vragenlijsten. Indien nodig kunen aanvullende modules op deze software geprogrammeerd worden door onze interne programmeurs.

Respondenten & Pre-Testen
Bij het inzetten van het panel hebt u zelf de regie. U hebt zelf de controle over de samenstelling van de steekproef en de spreiding van de respons. Het is eenvoudig om te beginnen met een kleine steekproef als een pre-test op het daadwerkelijke onderzoek. Bij een herhaald onderzoek zijn deelnemers aan een eerder onderzoek uit te sluiten of juist te selecteren.

Terugkoppeling
Een belangrijke pijler onder het panel voor wetenschappelijk onderzoek is de 'feedback-loop'. Onderzoeksdeelnemers zijn niet in de eerste plaats gemotiveerd door een financiële beloning, maar intrinsiek gemotiveerd. De onderzoeksdoelstelling en het onderwerp vertellen een aansprekend verhaal. Na afloop van het onderzoek vertellen we onze respondenten graag het slot van het verhaal door waar mogelijk met hen de onderzoeksresultaten te delen. Wanneer u als AiO, promovendus, PhD-student het panel inzet voor uw onderzoek, zullen we u vragen om de aan het einde een (samenvatting) van de resultaten te delen met de deelnemers.

© 2024
   Samenwerkingspartners
                                 ThesisTools