Het panel van ons samen

Meedoen met vragenlijsten

Doet u mee met online onderzoeken? Graag nodigen we u uit lid te worden van het panel. U wordt dan uitgenodigd voor online onderzoeken. Lid worden is 100% vrijblijvend.

Beloningen

Panelmannetje.nl is een open panel. Gebruikt door academici, journalisten, sportverenigingen maar ook commerciële bedrijven. Bij commerciële onderzoeken vinden we een beloning altijd op zijn plaats. U ontvangt dan ook minimaal € 1,- aan tegoed voor Bol.com. Voor andere onderzoeken krijgt u geen financiële beloning, maar worden de onderzoeksresultaten met u gedeeld. We vertellen u dit altijd vooraf.

Zelf in controle

Als panellid hebt u volledige controle. U bepaalt zelf wie u wel en niet mogen uitnodigen. Bijvoorbeeld de gemeente en lokale voetbalclub wel. Studenten bezig met een afstudeerscriptie ook, maar de wasmiddelenfabrikant niet.
Ook bepaalt u zelf welke gegevens wel of niet worden verstrekt. We beloven dat we deze gegevens alleen gebruiken om te kijken of u binnen de doelgroep valt van een onderzoek, zodat we u niet onnodig hoeven te vragen.

Local Focus

Lokale raadplegingen & burgerinitiatief

Praat mee, denk mee, leef mee!  In samenwerking met de TiP-burgerpanels en Toponderzoek leggen we de nadruk op onderzoeken in uw woonomgeving. U bent bekend met opiniepeilingen, maar wat weet u van een raadpleging?


Uw mening, maar ook uw goede idee├źn en wijze raad zijn welkom en kunnen lokaal helpen bij het oplossen van problemen en het tot stand brengen van nieuwe initiatieven. Lees meer

Academic Support

Een uniek en toegewijd wetenschapspanel.

Sinds 2004 hebben we samengewerkt met onderzoekers van vrijwel alle Nederlandse en veel Vlaamse universiteiten. Binnen het panel is een groot aandeel panelleden wat louter toestemming heeft gegeven voor wetenschappelijke en onderwijs-gerelateerde studies. Hierdoor bereikt u een unieke groep deelnemers die bij algemene panels niet deelnemen. De steekproef is pluriformer, wat resulteert in een verbeterde betrouwbaarheid van uw studie. Lees meer

Zelf onderzoek doen


Open panel

Panelmannetje.nl is een bijzonder panel. Wat maakt het bijzonder? Het is een open panel. In de basis kan iedereen het panel gebruiken. Sterker nog we nodigen iedereen uit om mee te bouwen aan een beter panel.

Open panel en transparant

We zijn helder over tarieven Duidelijk over de panelsamenstelling en transparant over het panelbeheer

3 soorten gebruikers


1. PanelGast - gastgebruiker

Ben je student, academicus of doet u een lokaal onderzoek? Dan kunt u het panel direct inzetten voor uw onderzoek. Meldt u aan en bouw stap voor stap een uitnodiging op.

Werft u zelf nieuwe panelleden? Voor ieder onderzoeksdeelname van deze nieuwe panelleden krijgt u een respondent voor uw eigen onderzoek. Is het panel nu nodig? Dan betaalt u vooruit, maar tot 1 jaar nadien krijgt u voor iedere onderzoeksdeelname, een respondent terugbetaald. Lees meer

 

2. PanelVriend - vriend van het panel

Doet u met regelmaat onderzoek? Dan bent u een PanelVriend. Het zijn van PanelVriend heeft voordelen. Zoals: meer inzicht in de samenstelling van het panel, meer selectiemogelijkheden bij een steekproef en minder administratie door jaarfacturatie.
Met meer mogelijkheden komen ook extra verantwoordelijkheden. Goede, doordachte en leuke onderzoeken zijn bepalend voor het enthousiasme van panelleden. Dit enthousiasme wordt gekoesterd. Respondenten mogen ieder onderzoek kort evalueren. Goede evaluaties vertalen zich naar een korting, minder goede evaluaties leiden tot een hoger tarief. En bij slechte evaluaties wordt gekozen om de panelleden te koesteren.

 

3. PanelPartner - medebeheerder van het panel

Wij denken dat het vanzelfsprekend zou moeten zijn om een panel open van opzet te bouwen. Een panel opzetten en onderhouden is bewerkelijk. Vele handen maken zwaar werk licht. Samenwerken is voor ons de beste manier om diversiteit en kwaliteit voor het panel te garanderen.
We werken dan ook graag samen met onze PanelPartners. Dit zijn onderzoeksinstituten en onderzoeksbureau's waarmee een intensieve samenwerking is aangegaan en die doorlopend gebruik maken van het panel.
Een partner is bovendien intensief betrokken bij het handhaven van de kwaliteit en de het zetten van doelen voor de toekomst.

meer informatie


Een eigen besloten deelpanel opzetten

Het beste van twee werelden - Bouw zelf een panel voor uw bedrijf, vereniging, opleiding of organisatie. Onderzoek doen onder het eigen panel is kosteloos. Een privé panel heeft een eigen gezicht naar buiten, met een eigen website en afzonderlijke aanmeldformulieren. Aan de beheerkant kunnen custom-datavelden worden ingevoegd om panelspecifieke achtergrondkenmerken in op te slaan.

Slim. Bouw bijvoorbeeld een panel voor de volleybalvereniging of een restaurant. Geef uw panelleden de keuze om ook lid te worden van het centrale panel. Voor iedere paneldeelname aan andere onderzoeken krijgt u een beloning. Daarmee kan het restaurant onderzoeken waarom sommigen nog niet komen eten. Of de volleybalverening komt kosteloos te weten waarom dorpsgenoten nog geen volleybal spelen. De eigen clubleden helpen op deze manier de club een handje. Lees meer


© 2024
   Samenwerkingspartners
                                 ThesisTools