Het panel van ons samen

Panelgebruik met gesloten portemonnee


Bouw mee aan het panel

Onze slogan is niet zonder reden: - Het panel van ons samen -
Dit bedoelen we letterlijk. Werf jij nieuwe panelleden? Dan belonen we je hiervoor hiervoor. Sterker nog deze nieuwe panelleden vormen jouw aandeel in het panel.

Iedere keer dat een panellid deelneemt ontvang je daarvoor de beloning. Niet enkel een klein stukje van de omzet. Nee gewoon alles. Volledig. Helemaal. Gans. Totaal. 100%! En dat dus niet één keer, maar iedere keer opnieuw.

Hoe werkt dat dan?
Aan de achterkant wordt bijgehouden op welke wijze iemand lid is geworden. Is dat via jou? Dan wordt er bij iedere onderzoeksdeelname 1 credit bijgeschreven in het account. Met 1 credit kun je kosteloos iemand laten deelnemen aan jouw onderzoek. Moeilijker is het niet.

Met terugwerkende kracht
Gebruik je het panel voor éénmalig onderzoek. Je bent dan PanelGast. Dan betaal je meestal de respondenten voor een onderzoek vooruit. Aan het einde van het kalenderjaar maken we de eindbalans op en wordt het geld, evenredig met de credits, teruggestort.

Bij een PanelVriend en PanelPartner met regelmatige onderzoeken worden credits eveneens in de jaarfacturatie verrekend. Alleen gebeurt dit ieder jaar opnieuw, het panelaandeel blijft dan bestaan zonder einddatum.

Onderzoek onder panelaandeel
Wanneer respondenten voor het panel geworven zijn, bestaat bij het samenstellen van de steekproef ook de mogelijkheid om alleen deze panelleden te selecteren. Verrekening vindt dan automatisch plaats en er worden geen kosten in rekening gebracht.
 
Voorbeeld

Je bent student en wilt met een klein budget een afstudeer onderzoek doen onder 100 respondenten.

Via whatsapp vraag je aan je ouders, oma, zusje en 3 vrienden om panellid te worden.

Gedurende het jaar krijgen ze 12 uitnodigingen en doen ze 8x mee.

De rekening valt 56% lager uit!
 
Aan de slag?
In het dashboard voor panelgebruikers staan jouw persoonlijke wervingslinks. Naar mijn dashboard

© 2024
   Samenwerkingspartners
                                 ThesisTools