Het panel van ons samen

Privé Panel


Een PanelVriend en PanelPartner kunnen een eigen besloten panel opzetten. Dit is een afzonderlijk panel, maar wel onder de gezamelijke paraplu van *|BRAND|*.

Herkenbaar & vertrouwd
Een deelpanel heeft een eigen naam en afzonderlijke website, waardoor het voor panelleden herkenbaar en vertrouwd is. Tegelijkertijd is in de algemene persoonlijke pagina voor een panellid zichtbaar voor welke deelpanels men is aangemeld.

Duo lidmaatschap
Wanneer iemand lid is van een besloten panel en het algemene panel worden de achtergrondgegevens gedeeld. Een panellid wordt hiervan expliciet op de hoogte gesteld en moet hiermee akkoord gaan. Samen zorgen het panel en deelpanel voor de actualiteit van de gegevens en zo bouwen we gezamelijk een kwalitatief hoogstaand panel.

Custom velden
Bij een besloten panel is het mogelijk om custom-datavelden aan te maken. Informatie over panelleden kan hiermee verrijkt worden. De gegevens van deze velden zijn alleen toegankelijk voor dit deelpanel en worden niet gedeeld. Wel heeft een panellid standaard inzage in zijn persoonlijke gegevens.

Kosten
Los van de vaste kosten van een PanelVriend lidmaatrschap zijn er aan het opzetten van een deelpanel geen extra kosten verbonden. Onderzoek onder de eigen panelleden is kosteloos, zoals dit ook zou zijn bij een onderzoek onder panelleden die zelf geworven zijn.

Bewerkersovereenkomst
Bij het opzetten van een besloten panel wordt een bewerkersovereenkomst opgesteld met Panelmannetje.nl waarin afspraken gemaakt worden over de omgang met gegevens.

Alternatief
private:Wanneer respondenten voor het panel geworven zijn, bestaat bij het samenstellen van een steekproef ook de mogelijkheid om alleen deze panelleden te selecteren. Omdat dit het eigen panelaandeel is, zijn hier geen kosten aan verbonden.

Meer informatie
Voor meer informatie over een eigen panel nodigen we u graag uit voor een gesprek.

© 2024
   Samenwerkingspartners
                                 ThesisTools