Het panel van ons samen

Als overheidsinstantie wil ik burgers raadplegen


Gemeenten, provincies en waterschappen

Tariefstructuur

DoelgroepMaandabonnement
(niet van toepassing bij éénmalig gebruik.)
BasistariefTerugbetalingMinimum beloningEvaluatieafhankelijk
wetenschappelijk€ 0.95€ 2.00€ 2.00geenNee
commercieel€ 4.95€ 2.50€ 2.50€ 1.00Ja
expert€ 1.95€ 2.50€ 2.50€ 2.00Ja
overheid€ 4.95€ 2.00€ 2.00€ 1.00Nee
journalistiek / media€ 1.95€ 2.00€ 2.00geenJa
lokaal€ 0.95€ 2.00€ 2.00geenNee
non-profit€ 1.95€ 2.00€ 2.00geenNee
politiek€ 1.95€ 1.00€ 1.00geenJa
kwalitatief€ 0.95€ 5.00€ 5.00geenNee
onderzoeksbureau€ 19.95€ 2.00€ 2.00€ 1.00Ja
studentn.v.t.€ 1.50€ 1.50geenNee
privatepaneln.v.t.€ 0.00€ 0.00geenNee
zelf geworvenn.v.t.€ 0.00€ 0.00geenNee

Doelgroepen

Voor panelleden is het panel onderverdeeld in doelgroepen. Een panellid kan zelf selecteren waarvoor hij wel of niet uitgenodigd wil worden. Een panelgebruiker wordt daarom ingedeeld in een basiscategorie. Mocht u ooit een onderzoek willen uitvoeren dat niet binnen de basiscategorie valt is dit mogelijk, alleen wordt de aanvraag, in dat geval, vooraf handmatig beoordeeld.

Maandabonnement

Doet u vaker onderzoek? Dan zien we graag dat ons panel voelt als van u. Graag nodigen we u dan ook uit om PanelVriend of PanelPartner te worden. Een PanelPartner is in de regel een onderzoeksbureau waarmee een intensief samenwerkingsverband wordt aangegaan.
Als regelmatige gebruiker kiest u voor het panelvriendschap. U krijgt dan meer inzicht in de panelleden, meer controle bij het selecteren van een doelgroep en het aanmaken van eigen besloten panels.Bij een éénmalig panelgebruik zijn er gèèn abonnementskosten

Basistarief

Wat kost het om iemand een enquête te laten invullen? Er zijn geen andere bijkomende kosten, zoals opzetkosten, administratiekosten of selectiekosten. Evenmin is het aantal uitgenodigde panelleden van belang bij de kostenberekening. Het tarief is van toepassing op iedere bruikbare ingevulde vragenlijst binnen de doelgroep. Het basistarief kan wel worden aangepast afhankelijk van de evaluatiescore.

Terugbetaling

Werf zelf panelleden en voor ieder onderzoeksdeelname krijgt u een respondent voor uw eigen onderzoek. Meld u vandaag aan en bouw direct onderzoekskrediet op! Lees meer

Beloning

Voor deelname aan onderzoek ontvangen deelnemers doorgaans een beloning. Vaak is dit financieel. Bij studentenonderzoeken en wetenschappelijke onderzoeken kan dit ook bestaan uit een presentatie van de onderzoeksresultaten. In het overzicht hierboven staat de minimum beloning per doelgroep. Om de response rate en motivatie van respondenten te verhogen kunt u ervoor kiezen dit te verhogen.

Evaluatiescore

Kwaliteit van het belangrijk. Enerzijds voor een onderzoeker betekent dit dat gegevens van respondenten actueel zijn en dat een deelname serieus is. We bewaken deze kwaliteit actief. Het panel wordt regelmatig opgeschoond waarbij supersnelle, dubbele of oneerlijke respondenten worden uitgesloten. Anderzijds voor respondenten betekent dit dat er uitgenodigd wordt voor interessante en goed opgezette onderzoeken binnen de juiste doelgroep. Respondenten mogen iedere onderzoek beoordelen. Op basis van deze beoordeling worden uw onderzoeken afgezet tegenover alle onderzoeken. Op basis hiervan wordt het tarief aangepast. Dit kan resulteren in een hoger, maar ook in een lager tarief.

© 2024
   Samenwerkingspartners
                                 ThesisTools